Home
MKB
Particulier
Contact

ICT diensten MKB

JTPC Automatisering biedt een aantal diensten voor het MKB. Hieronder is te zien wat JTPC Automatisering voor u kan betekenen.

Inrichten ICT

Automatisering (ICT) binnen het MKB wordt steeds belangrijker. Het computernetwerk is gegroeid van een middel om bestanden en printers te delen tot een algemeen communicatiemiddel. Hierdoor zijn steeds meer bedrijfsprocessen afhankelijk van het correct functioneren van het computernetwerk.

De gediplomeerde en ervaren professionals van JTPC Automatisering zijn gespecialiseerd in het analyseren en het verbeteren van computernetwerken. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren bij het nemen van beslissingen over vernieuwingen en uitbreidingen, backups maken, of het afsluiten van een servicecontract voor uw bedrijfsnetwerk.

JTPC Automatisering kan u onder andere helpen op de volgende gebieden:

Naast het leveren van advies, kunnen wij u ook helpen met de aanleg en/of inrichting van bovenstaande oplossingen. Neemt u contact op voor de mogelijkheden, of nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onderhoud ICT

Uw bedrijf is belangrijk voor u en uw medewerkers. De computers die binnen uw bedrijf gebruikt worden zijn meestal essentieel voor de voortgang van uw bedrijf. Op veel werkplekken wordt apparatuur intensief gebruikt en kan dus niet voor lange tijd worden gemist. In geval van storing kunnen voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen, qua prijs behoorlijk oplopen. Bovendien kunnen sommige bedrijven wel hulp gebruiken bij softwarematige problemen of vinden het belangrijk dat hun software up to date blijft. Indien door een storing uw computer(netwerk) uitvalt zal dit vaak de bedrijfsprocessen stil leggen en kan dit een grote financieel verlies voor uw bedrijf betekenen. 

Door regelmatig preventief onderhoud te laten uitvoeren aan uw computerpark kunt u de kans hierop behoorlijk verkleinen. U kunt dit door een eigen ICT afdeling laten doen. Dit betekent echter wel een behoorlijke investering in ICT personeel en reserve onderdelen. U kunt het ook uitbesteden en het door een gekwalificeerde servicebedrijf.

JTPC automatisering biedt hiervoor speciaal voor u gespecificeerde onderhoudscontracten aan. U heeft dan voor een vast bedrag per maand het onderhoud voor uw netwerk geregeld en u ontvangt bovendien nog eens interessante korting op het uur tarief. Het onderhoudscontract omvat o.a.:


Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.